Ssp-aktiviteter også i hele juli

Havkajakkerne kommer på vandet igen til sommer, hvis ellers vejret tillader det. Og der skulle også være en chance for en tur på ryggen af bananen.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Ssp-aktiviteter også i hele juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med ungdomsskolens hjælp og grej kan ssp-konsulenterne tilbyde flere gratis sommerferieaktiviteter

Helt gratis får unge i Assens Kommune lov at køre gocart i Grønnemose, hoppe i friluftsbadet i Glamsbjerg og måske også lære at dykke, sejle i kano fra Løgismose Strand og spille basketball på den udendørs bane ved Tommerup Skole.

Det kommer til at ske på onsdag eftermiddage i juli, og unge lige fra 12-års alderen har lov at være med, men de skal være opmærksomme på, at nogle af aktiviteterne kræver, at man melder sig til i forvejen. Omvendt er der lagt op til, at der bliver arrangeret buskørsel de dage, aktiviteterne foregår i Grønnemose og Løgismose.

De to sidste uger af juli er der desuden forskellige vandaktiviteter i Assens, enten fra Mariendalstranden eller søsportcenteret på Næs afhængigt af vejret og vindretningen.

Bag initiativet står kommunens ssp-folk, der med hjælp og grej fra ungdomsskolen får flere aktiviteter og mere spredte aktiviteter på programmet til trods for, at der er færre penge afsat til formålet end tidligere, i alt 50.000 kroner.

- Formålet for os er kriminalpræventivt. Har vi et ordentligt tilbud, er det lettere at holde dem fra at lave noget andet. Men det er også vigtigt for os at få et positivt image og en indgangsvinkel til de unge på en god måde, siger ssp-konsulent John Nielsen, der synes, at Assens Kommune har fået et helt godt sommerferietilbud til de unge.

- Vi kunne jo selvfølgelig sige, at vi kun ville lave noget for dem, der virkelig har et behov. Men vi har bevidst valgt at lade det være åbent for alle. Det kan så godt være, at der er nogle af de unge, der får en ekstra kraftig opfordring til at være med, forklarer John Nielsen.

Skolebørn fik i sidste uge seddel med hjem om forskellige aktiviteter i sommerferien, også for de lidt yngre årgange. Her står der meget om teatercamp, Danseballaden, husflid i Verninge, håndbold i Haarby og cirkus i Tommerup og Glamsbjerg, men ikke ret meget konkret om ssp-aktiviteterne.

Det skyldes, at et særskilt program er på vej og bliver delt ud i næste uge, fortæller John Nielsen.

Ssp-aktiviteter også i hele juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce