Spyt ikke på gaderne under OL


Spyt ikke på gaderne under OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kinesisk- og biologistuderende fik støtte fra legat

ASSENS: Magthaverne i Kina har ikke blot ladet bygge et hav af idrætsanlæg op til OL, forberedelserne har også omfattet opdragelse af den 1,3 milliard store befolkning.

- Kineserne har fået at vide, de ikke må spytte på gaden, at de skal huske at smile, når de møder nogen, og hvis de går med sorte sko, bør strømperne også være sorte, fortalte Sanne Barnkob, der studerer kinesisk ved Århus Universitet og netop har været i Kina for at samle stof til sin bacheloropgave om de kinesiske forberedelser af den store idrætsbegivenhed.

Sanne Barnkob, 25, der stammer fra Ebberup, hvor hendes forældre fortsat bor, var den ene af fire modtagere af Vestfyns Banks uddannelseslegat på 10.000 kroner.

Pengene falder på et tørt sted, da hun agter at tage på sit tredje ophold - to semestre - i Riget i Midten.

Også Lena Lindtoft Rosenbæk, 25, der er født og opvokset i Strandby ved Haarby, vil bruge sin legatportion på et udlandsophold, nemlig tre måneders studier på Tokyo Universitet i Japan, hvor hun skal arbejde med sit speciale, der afslutter hendes kandidatuddannelse inden for molekylærbiologi.

De to øvrige modtagere var Line Quist Bendtsen, der stammer fra Middelfart, og Søren Baunsgaard Thiesen med rødder i Fredericia.

Spyt ikke på gaderne under OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce