Sommerrock tror på solskin


Sommerrock tror på solskin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Forsalget til dette års sommerrock er så småt gået i gang. Der har indtil videre ikke været kø ved billetlugen, men det bekymrer ikke Helle Lassen fra Vestfyns Bank, der er tovholder på arrangementet.

- Det er helt normalt, at vi først begynder at sælge mange billetter de sidste 14 dage, så det skal nok komme, når dagen nærmer sig, siger hun.

Bortset fra de svære første år, da arrangementet i sin tid blev født, har sommerrock altid endt med at give overskud. Måske et udtryk for, at vejret altid har stået festivalen bi.

- Vi har så vidt jeg husker aldrig haft rigtigt dårligt vejr, så vi tror fortsat på solskin også i år, siger Helle Lassen.

Hvis ellers man er til dansk rock op pops store ikoner skulle årets program skulle ellers nok kunne lokke folk af huse. Navne som TV-2, Sanne Salomonsen og Zididada pryder nemlig plakaten, og det er Helle Lassen stolt af:

- Vi synes selv det er et godt program. Specielt fordi vi har fået TV-2, som vi har jagtet i tre-fire år. Og de spiller kun to steder på Fyn i år, siger hun.

Sommerrock afholdes i år den 7. august. Sanne Salomonsen åbner klokken 14, og sidste band på scenen bliver TV-2, der går på klokken 22. Aftenen afsluttes traditionen tro med festfyrværkeri ved midnatstid.

Sommerrock tror på solskin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce