Sommerlege igen til Glamsbjerg

For fire år siden blev Glamsbjerg Sommerlege skudt i gang med et stort optog gennem byen. Om det vil være sådan i år, er endnu uvist. Men sikkert er det, at sommerlegene vender tilbage. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Sommerlege igen til Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire år efter debuten vender Glamsbjerg Sommerlege i år tilbage i et stort event, hvor foreninger, skoler og institutioner er med.

Glamsbjerg: Den olympiske cyklus er fire år. Det gælder ikke kun for den store globale sportsudgave, men også den mindre og lokale version i Glamsbjerg.

I år er det fire år siden, at der for første gang var Glamsbjerg Sommerlege, så derfor er det i år igen blevet tid til, at Glamsbjerg holder en olympisk fest, hvor byens foreninger samles og viser hinanden og alle andre, hvad de hver især er gode til.

Det slår Bent Schmidt fast.

Han er formand for Foreningen Glamsbjerg, der er primus motor i Glamsbjerg Sommerlege.

- Det er den gode måde at gøre det på. Ingen tvivl om det. Så giver vi den gas, og alle kommer; handelsstanden, foreninger, skoler, private, Lions Club. Det giver opbakning til det, og det giver kræfter nok til, at man kan gøre det ordentligt, så man kan komme ud over stepperne med hensyn til at få det annonceret og den slags. Der er en masse gode ting ved det.

- Hellere lave én god end fire halvdårlige, der ikke er ordenligt besøgt, siger Bent Schmidt.

Hellere lave én god end fire halvdårlige, der ikke er ordenligt besøgt
Bent Schmidt, primus motor for Glamsbjerg Sommerlege.

Drejebog

En kæmpe sandkasse på torvet, spinning ved friluftsbadets bassinkant, mavedanserskole, poetry slam-konkurrence, tae bo, robot- og fysikleg og street art rundt om i Glamsbjerg by var nogle af de elementer, som fyldte programmet ved sommerlegene anno 2014.

Dette års udgave kan byde på gengangere.

- Vi har taget drejebogen og gået den igennem. Vi vil selvfølgelig lave noget nyt, men hele hovedopbygningen er nøjagtig den samme som sidst, hvor foreningerne og skolerne laver noget. Og så laver vi et stort stjerneløb med trillebøre.

- Det bliver centreret omkring bymidten, så vi spærrer af fra ved Matas op forbi hotellet op til Savværksvej. Og området omkring friluftsbadet og Torvet bliver også spærret af. Det er der, det hele vil foregå, siger Bent Schmidt.

Til det formål har Foreningen Glamsbjerg fået 40.000 kroner fra Assens Kommunes Lokalsamfundspulje og stiller selv med 40.000.

Torsdag kl. 19 er der orienteringsmøde om legene i Glamsbjerg Fritidscenter, hvor alle er velkomne.

Sommerlege igen til Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce