Sommeren brød frem i Assens


Sommeren brød frem i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDAGSÅBENT: På årets første dag med søndagsåbent sprang sommeren endelig ud
ASSENS: - I dag og i går er der endelig kommet gang i salget af grillmad. Nu kan vi mærke, at sommeren endelig er kommet.

Sådan lød det fra Leif Laustsen, indehaver af Brødrende Olsen's slagterforretning på Østergade og formand for Team Vestfyn på den første dag i år med søndagsåbent i byens butikker. Og det var det tydeligt at mærke, at de seneste dages varmere vejr endelig havde fået årets første sommersmil frem på læberne hos folk på gaden.

Folk i shorts, musikalsk underholdning til de handlende, hvoraf den ene af musikanterne var klædt i shorts, og ikke mindst det faktum, at der endelig kom gang i issalget, vidnede alt sammen om, at nu begynder sommeren endelig.

Gang i sommersalget

Hos legetøjsforretningen Bambi bemærkede man også, at sommeren nu endelig ser ud til at være på vej.

- Det er helt tydeligt at se ud fra de ting, vi sælger, berettede Kurt Jensen, indehaver af Bambi.

- Det er især salget af sommerspil såsom stangtennis, der er kommet gang i denne weekend. Men også flyde-madrasser er der lidt flere, der er interesserede i nu, selvom det nu nok skal være lidt varmere, inden det for alvor slår an, lød det også fra Kurt Jensen.

Hos slagterforretningen kunne der berettes om, at det meste af byen tilsyneladende var i gang med at gøre klar til at finde grillen frem.

- Vi har mest solgt efterårs-mad indtil videre denne sommer. Men i dag vil folk have bøffer og pølser til grillen, fortalte slagtermester Leif Laustsen.

Klovnerier på torvet

Én mand tiltrak sig nok allermest opmærksomhed, nemlig den københavnske klovn Henrik Groth, alias "Hokus-Pokus", som underholdt en større forsamling børn på torvet. Klovnen viste stor fingernemhed med sine tryllerier, blandt andet ved at få kaniner til at forsvinde, hvilket fik børnene til at juble i kor.

Og måske var det magi, der gjorde, at sommeren endelig kom til Assens lige netop denne søndag.

Sommeren brød frem i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce