Solbrilletyv slår til i Skallebølle

Fyns Politi ved endnu ikke, hvordan indbruddene i de tre køretøjer i Skallebølle-området natten til tirsdag har fundet sted, for der ikke fundet noget spor på bilerne.

Solbrilletyv slår til i Skallebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre indbrud i biler i Skallebølle-området natten til tirsdag er foregået efter samme mønster.

Skallebølle/Kelstrup: Det er nærliggende at sammenkæde tre tyverier fra biler i Skallebølle-området natten til tirsdag.

Det fortæller vagthavende hos Fyns Politi.

Ved alle tre indbrud har tyven eller tyvene nemlig stjålet solbriller, og indbruddene i bilerne er sket i det samme tidsrum og på samme måde.

To af indbruddene har fundet sted på Rugvænget i Skallebølle, mens det tredje bilindbrud er foregået fra en privat parkeringsplads på Kelstrupvej lidt nord for Skallebølle.

Fyns Politi forklarer, at bilindbruddene er foregået på "ukendt vis". Det vil sige, at der ikke findes nogen direkte spor på køretøjerne efter indbruddene.

Fra en grå Ford Mondeo, der holdt på Rugvænget i Skallebølle, er der i tidsrummet mellem mandag klokken 22 og tirsdag klokken 6 stjålet et par sorte Ray Ban-solbriller til en værdi af 3000 kroner.

I samme tidsrum har der været indbrud i en anden bil på Rugvænget, og herfra har tyven snuppet to par solbriller, en sort dunvest af mærket North Face samt en lilla læderpung, der indeholdt både sygesikringskort og visakort.

Endelig har en eller flere gerningsmænd gennemrodet en bil på Kelstrupvej. Fra bilen er der stjålet solbriller, make up og parfume.

Solbrilletyv slår til i Skallebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce