Vissenbjerg: På Grøftebjergvej i Vissenbjerg kom to søskende så alvorligt op at skændes, at de røg i totterne på hinanden onsdag aften.

Det fik den ene til at melde den anden til politiet for vold. Da lokalpolitiet endnu ikke har afhørt den ene part for at finde ud af, hvad der er hoved og hale i balladen, kan det ikke oplyses, hvorvidt der er tale om to mænd, to kvinder eller en af hver. Der er dog tale om to unge mennesker. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.