Sminkede skallebøller på scenen

Åhh, hvordan gik det lige. Nerverne er lidt uden på tøjet i de korte pauser mellem de unge look-a-liker.
Foto: Brian Karmark

Sminkede skallebøller på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKALLEBØLLE: Festteltet på sportspladsen var fyldt til sidste stol, og elektriciteten nærmest dirrede i luften over de forreste rækker, mens det voksne publikum bagved havde travlt med kameraerne.

Der blev godt nok spillet banko samme sted torsdag aften. Men det var med look -a-like konkurrencen, der for alvor kom gang i Skallebølle Sportsklubs årlige Bøllefest.

Konkurrencen er en fast tradition, og de unge deltagere træner ihærdigt til musikvideoer hele vinteren for at kunne gøre idolerne kunsten efter - altså til berømthedernes lyd. En del af dem har været med i flere år.

- Efter man har hørt det samme nummer så mange gange, kan man godt blive lidt træt af det, indrømmer Louise og Maria, inden de går på scenen med tværstribet hår og sommerlige toppe sammen med Christian for at danse og mime til Mikas hit "Relax - take it easy ".

Ni hold, nogenlunde jævnt fordelt i grupperne over og under 10 år, havde meldt sig til optræde foran publikum og blive bedømt af de lige så stilede dommere, Kim Dahl og Sus Davis fra Hips Danseskole. Et enkelt af de yngstes hold valgte dog at melde fra i sidste øjeblik.

Bagefter var der præmier til både vinderne og til alle de andre deltagere i form af is, slik og chips.

Resten af weekenden fortsætter Bøllefesten med løb, gymnastikopvisning og fest i teltet i dag og med gratis morgenbord, gadefodbold og Lasse og Mathilde live i morgen.

Sminkede skallebøller på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce