Fyns Politi modtog søndag eftermiddag en henvendelse fra en 31-årig mand, der fortalte, at han var føreren af en bil, der kørte galt i høj fart i Glamsbjerg natten til søndag.

Fyns Politi skal i den kommende tid afgøre, om den mand, der søndag eftermiddag ved 15-tiden meldte sig selv, er den rigtige fører af en grøn VW Passat.

Bilen kørte ifølge vidner igennem den vestfynske landsby Glamsbjerg omkring midnat natten til søndag med hastigheder på 150-170 kilometer i timen.

Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist.

- Vi har talt med en 31-årig mand, der sagde, han havde kørt bilen. Nu skal vi have ham ind til en indgående afhøring for at finde ud af, om det er rigtigt, siger Kenneth Taanquist til Fyens.dk.

Ødelagt bil

Bilen drønede klokken 00.15 over jernbaneoverskæringen ved Hotel Glamsbjerg og fortsatte ned ad Søndergade, hvor den ramte tre lygtepæle og et skilt. Derefter stoppede bilen ved Shell-tanken i byen.

Det havde efterladt bilen med adskillige skrammer: Forenden var trykket kraftigt ind, og kølergitteret var faldet af, forruden var ødelagt, og bilen havde mistet et hjul.

Selvom det lignede en alvorlig ulykke, slap føreren derfra, inden politiet nåede frem. En patruljevogn fra Fyns Politi havde tidligere eftersat manden på landevejen nord for Glamsberg, men havde mistet kontakten med den grønne VW Passat.

Fyns Politi var søndag i kontakt med bilens ejer, men han henviste til en mand, der havde lånt bilen.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
2
Vanvidskørsel: 31-årig bilist forklarer: - Jeg gik i panik

Vanvidskørsel: 31-årig bilist forklarer: - Jeg gik i panik

3
Vanvidskørsel i nat: - Det der, det går galt

Vanvidskørsel i nat: - Det der, det går galt