Assens Kommunes løsningsforslag til foreninger, der ønsker at gøre opmærksom på deres aktiviteter og arrangementer er fortrinsvis netbaserede. Men det rammer ikke målgruppen, lyder kritikken

Det er op til pensionistforeninger, Ældre Sagen, Aktivcentret, Rådhuskælderensvenner, datastuerne, Røde Kors, og hvem der ellers gratis har brugt den kommunale orientering i Folkebladet til at gøre opmærksom på deres aktiviteter og arrangementer at finde ud af, hvad de vil gøre, nu den er sparet væk.

Nogle er begyndt at overveje muligheder som foldere, ophæng i forretninger og lignende.

Assens Kommune henviser i det brev, der er sendt ud til foreningerne, til forskellige muligheder på internettet.

Bedst for faste aktiviteter

På aktivtaeldreliv.dk kan man for eksempel søge på sin interesse og sit postnummer og på den måde finde ud af, om der er et match. Det gælder dog kun faste, tilbagevendende aktiviteter.

På oplevassens.dk kan man uge for uge orientere sig om, hvad der foregår i Assens Kommune, såfremt nogen har sørget for at lægge det ind i systemet.

Endelig henvises til boblberg.dk, der dog fortrinsvis er baseret på, at privatpersoner søger andre at dele interesser eller aktiviteter med. Assens Kommunes Facebookside er også en mulighed, der henvises til.

Men det er kun 10 af Aktive Ældre Tommerup Brylle Verninges medlemmer, der er på Facebook, gør formand Elsebeth Nielsen opmærksom på. Og mange bruger slet ikke computere, er oplevelsen på Aktivcentret i Glamsbjerg, hvor man har mange brugere i den højeste ende af aldersskalaen.

Elsebeth Nielsen havde gerne set, at man foreksempel kunne annoncere en gang i kvartalet mod betaling.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.

Mere om emnet

Se alle
Slut med gratis forenings-annoncer: Assens Kommune smækker kassen i

Slut med gratis forenings-annoncer: Assens Kommune smækker kassen i

3
Gratis annoncer: Borgmester åbner døren på klem

Gratis annoncer: Borgmester åbner døren på klem

Gratis annoncer: Assens Kommune har været gavmild

Gratis annoncer: Assens Kommune har været gavmild