Slagtøjsfest i Vissenbjerg

The Woodknockers er et af de orkestre, som optræder til musikskolens store slagtøjskoncert. Arkivfoto: Nina Vibe Petersen

Slagtøjsfest i Vissenbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store årlige slagtøjskoncert på Vissenbjergskolen finder sted torsdag den 15. marts.

Vissenbjerg: Nu er det snart tid til den store årlige slagtøjskoncert i Vissenbjergskolens multisal. En koncert, der år for år har vokset sig større, siden den så dagens lys for seks år siden.

I år bygges mere end 100 kvadratmeter scene op, og den fyldes med alt, hvad man kan tænke sig af slagtøj: marimbaer, vibrafoner, klokkespil, rørklokker, trommesæt, percussion, steeldrums og meget mere.

I løbet af aftenen vil man kunne høre de gamle orkestre Los Mosquitos og The Woodknockers, samt de lidt yngre Los Bandidos og Los Amigos. De kommer til at spille hver for sig, men vil også nogle gange være på scenen sammen. Ud over de kendte orkestre vil der også blive spillet stykker kun for trommesæt, og der vil til dagen være samlet et steelband under navnet Honolulu Allstars.

Bredt repertoire

Repertoiret vil denne aften, traditionen tro, være ret bredt, og der spilles musik af blandt andre Beethoven og Rossini over til mere poppede som Ed Sheeran, Sia og Depeche Mode til hele Danmarks Kim Larsen, så der vil være noget for enhver smag. Og man behøver ikke være slagtøjsnørd for at få noget ud af koncerten.

Den store slagtøjskoncert finder sted i multisalen torsdag den 15. marts klokken 19-21. Koncerten bliver lavet som en slags støttekoncert, hvor man selv bestemmer, hvad man vil lægge i entré. Alt, hvad der kommer ind, vil blive brugt til nye trommeskind, marimbakøller, trommestikker og andre musikalske nødvendigheder. /EXP

Slagtøjsfest i Vissenbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce