Slagsmål på Færgegården: Brækket næse og ødelagte ansigtsknogler sender 29-årig i fængsel

Det var på Færgegården på Strandgade i Assens at en 29-årig mand slog og sparkede ud efter en anden gæst på baren. Den 40-årige gæst på baren måtte forbi en læge med en brækket næse og tre brud på ansigtigtsknogler. Det gav den 29-årige tre måneders fængsel. Arkivfoto

Slagsmål på Færgegården: Brækket næse og ødelagte ansigtsknogler sender 29-årig i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 29-årige skal afsone tre måneder i fængsel.

Assens: En våd aften i byen på værtshuset Færgegården i Assens i juni er for en 29-årig mand endt med tre måneder bag tremmer.

Lidt over klokken tre natten til søndag 18. juni 2017 begyndte en 29-årig mand at slå løs på en anden gæst på værtshuset, der ligger på Strandgade i Assens. Det fik politiet til at anholde og sigte den 29-årige for overtrædelse af restaurationsloven ved at udvise voldelig adfærd.

For nylig blev den 29-årige så bragt for Retten i Odense tiltalt for vold. Ifølge anklageskriftet skal have have slået den anden gæst, en 40-årig mand, to gange i hovedet med knyttet hånd og have sparket ham i hovedet med sit knæ.

Mens den 29-årige forlod baren, da han blev hentet af politiet, måtte den 40-årige forbi en læge, da han både have brækket næsen, fået brud på begge overkæbeben og brud på et kindben som følge af volden.

Forskellige forklaringer

Politiets anklager Christian Nielsen fortæller, at de to mænd kom med forskellige forklaringer i retten.

Den 40-årige forklarede, at den 29-årige gav udtryk for at ville tale med ham. Men det ønskede den 40-årige forurettede ikke, da de begge var berusede og skubbede ham derfor væk. Det fik ifølge den 40-årige den yngre mand til at slå og sparke ham.

Den 29-årige forklarede modsat, at han anså sig selv som udsat for et angreb og derfor slog den anden mand i nødværge.

Usædvanlig hård straf

Den 29-årige endte med at erkende slagene i hovedet og et spark mod kroppen. Det fik dommeren til at idømme ham tre måneders ubetinget fængsel. En usædvanlig straf fortæller anklager Christian Nielsen.

- Det usædvanlige ved straffen er, at udgangspunktet ved paragraf 244-vold (almindelig vold, red.) typisk straffes med en betinget dom og samfundstjeneste.

- Men her kigger dommeren på skaderne hos forurettede og dømmer derfor til straf i fængsel, siger han.

Den 29-årige tog sig betænkningstid efter domsafsigelsen, men ankefristen er nu udløbet efter domsafsigelsen 22. januar.

Slagsmål på Færgegården: Brækket næse og ødelagte ansigtsknogler sender 29-årig i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce