Skru op for kommunikationen


Skru op for kommunikationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISIONER: Erhvervsmand savner løbende kontakt med Aarup Kommune

AARUP: Når talen falder på visioner og ting, der kan forbedre erhvervslivet i Aarup, er den første ting der falder Alunord-direktør Anders Jakobsen ind kommunikation.

- Jeg kan naturligvis kun tale ud fra de erfaringer jeg har med Aarup Kommune. Og der savner jeg i høj grad noget mere dialog. Den tidligere borgmester Gunnar Lund kom på besøg en gang og året og spurgte om vi havde problemer og om nogle ting kunne gøre anderledes. Men det oplever jeg ikke længere efter at Venstre har sat sig på magten. Og de siger da ellers, at de er et parti, der tænker meget på erhvervslivets ve og vel, siger den undrende direktør.

- Men det er i højere grad et problem, at de embedsmænd som vi kommunikere med heller ikke kender os. Det ville da være oplagt om de også lige kom forbi og fik en rundvisning, så de får lidt indsigt i hvad vi har med at gøre. Groft sagt kan man godt nogen gange have på fornemmelsen, at de slet ikke ved hvad vi arbejder med og hvad vi står for. Og det kan godt give nogle misforståelser. De kunne ryddes af vejen ved at man sætter sig ned stille og roligt en gang i mellem. Desuden ville forvaltningen få en masse input, når den kommer rundt. Input som vil ruste dem endnu bedre til at tage imod nye virksomheder, fordi de så på forhånd har styr på hvor skoen trykker, mener Anders Jakobsen.

Han opfordrer desuden kommunen til at genoverveje placeringen af mere industri i Aarup.

- Jeg synes lokalplanlægningen er meget rodet. Det er vanvittigt, at man bliver ved at lave industriområder inde ved Aarup, når man har mulighed for at placere det i erhvervsområdet i Grønnemose. Så kunne man undgå mange af de store lastbiler på Assenbøllevej, der slet ikke er gearet til den tunge traffik. Grønnemose er lige ud til motorvejen og hovedvejen, siger Anders Jakobsen.

Linda Kongstad, der er formand for erhvervsrådet i Aarup ser gerne, at der trækkes mere erhvervsliv til kommunen.

- Når der kommer nye til, smitter det af på alle. Det giver opblomstring til hele området. De lokale håndværkere og nogle af de eksisterende virksomheder, der måske bliver underleverandører. Så Aarup bør i endnu højere grad markere sig. For jo mere synlig man er, jo større er chancen for at tiltrække virksomheder på jagt efter nyt steder at slå sig ned, siger Linda Kongstad.

Skru op for kommunikationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce