Skovpavillonen ventes genåbnet til sommer


Skovpavillonen ventes genåbnet til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPTIMISME: Bestyrelsen håber, at det rådne tag kan udskiftes i april, og derefter kommer turen til køkkenet

ASSENS: - Vi håber på at genåbne den gamle pavillon hen over sommeren, lyder det optimistisk fra Bent Bach Sørensen, formand for Den selvejende Institution Skovpavillonen.

Byens gamle samlingssted har nu været lukket i snart tre år på grund af nedstyrtningsfare. Der er gået råd i tagkonstruktionen, og en renovering vil koste omkring en halv million kroner.

- De penge har vi nu, efter at byrådet har afsat 489.000 kroner til formålet på budgettet for 2005, og vi selv har skaffet ca. 100.000 kroner, bl.a. ved salg af tagbeviser og diverse aktiviteter, siger Bent Bach Sørensen.

- Bestyrelsen holder møde fredag den 21. januar for at placere en ordre på reparation af taget. Der er indkommet flere tilbud, som vi arbejder med.

- Arbejdet skulle gerne i gang omkring 1. april, og derefter skal vi også have gjort noget ved de utidssvarende køkkenfaciliteter. Et medlem er allerede i fuld sving med at indhente tilbud på brugt udstyr.

Bent Bach Sørensen anser det for ganske realistisk, at taget og køkkenet bliver klar, så Skovpavillonen omsætningsmæssigt kan nå at nyde godt af lidt af sommersæsonen:

Mange henvendelser

- Vi har mange henvendelser om bryllup eller sølvbryllup fra folk, der er tiltrukket af herlighedsværdien ved den gamle pavillon i skovanlægget. Reelt satser vi på, at den genåbnede pavillon skal køre som et slags forsamlingshus.

- Men den kræver en yderligere restaurering, og her håber vi, at kommunen også næste år vil støtte os. Desuden er vi ret sikre på i løbet af året at få penge fra anden side. Vi har således søgt diverse fonde, Kulturministeriet m.v., oplyser Bach Sørensen.

Han har i øvrigt netop afæsket pavillonens forsikringsselskab en forklaring på, hvorfor det har opsagt den hidtidige brand-, storm- og tyveriskadeforsikring. - Det kan man ikke bare gøre uden at give en begrundelse, siger han. Den gamle bygning kan godt lide alvorlig overlast, hvis den udsættes for nogle virkelig hårde vinterstorme. Som tidligere omtalt kom det som en overraskelse for den nye bestyrelse, at Nykredit allerede 7. januar sidste år havde opsagt forsikringen.

Skovpavillonen ventes genåbnet til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce