Skoleleder stopper: Der skal findes en ny

Skolechef i Assens Kommune Esben Krægpøth skal nu i gang med at finde en ny leder til Assensskolen og Salbrovadskolen. Arkivfoto: Assens Kommune

Skoleleder stopper: Der skal findes en ny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esben Krægpøth, vicedirektør i Assens Kommune, regner med, at en ny leder kan begynde på Assensskolen til årsskiftet.

Assens: Med Trine Trauns opsigelse skal Assens Kommune nu i gang med at finde hendes afløser som leder af Assensskolen.

Først og fremmest skal der indsættes en konstitueret leder, indtil den permanente afløser er fundet, oplyser Esben Krægpøth, der er vicedirektør og leder af Dagtilbud og Skoler i Assens Kommune.

- Vi laver en konstituering, hvor vi sætter en person ind til at lede det. Det er jeg ikke færdig med at drøfte med omgivelserne. Det har jeg også skrevet til forældrene og personalet, og jeg regner med, at vi er færdige med det først i næste uge.

- Vi sætter også gang i en proces med at få ansat en ny skoleleder. Det har jeg møde med skolebestyrelsen om på torsdag, hvor jeg fremlægger en foreløbig plan for, hvordan vi får ansat en nye skoleleder, forklarer Esben Krægpøth.

Skolechefen regner med, at det er et realistisk bud, at den nye skoleleder kan starte 1. januar 2020.

Fortsætte linjen

Det vil være afgørende, at både den kommende skoleleder og den konstituerede leder køber ind på de planer, der er lagt for Assensskolen, der arbejder på at blive Unicef Rettighedsskole.

- Der er lagt nogle fantastiske grundsten til, hvordan skolen vil arbejde fremover med rettighedsskole, megen forældreopbakning og så videre, så det er vigtigt, at vi holder momentum i det, når vi ikke har skolelederen længere.

- Så den nye leder og dem, der skal konstitueres, skal også sige, 'at det er den her vej, vi går'. Man skal fortsætte det arbejde, som er sat i gang. Trine har lavet et flot arbejde til, hvordan skolen skal drives fremover, så det skal fortsættes, slår Esben Krægpøth fast.

Skoleleder stopper: Der skal findes en ny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce