Skoleforsøg mangler penge


Skoleforsøg mangler penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKALBJERG/VISSENBJERG: Hvis Skalbjerg Skole og daginstitutionen Havelunden skal kunne fortsætte deres forsøg næste år med integration af de to institutioner med fælles ledelse og pædagoger i undervisningen, så mangler de 390.000 kroner på budgettet.

Oprindelig hed det sig, at hver skole måtte finde sin egen måde at arbejde frem mod en opfyldelse af principprogrammet for udvikling af folkeskolen på, men det skulle være økonomisk neutralt.

Repræsentanter

- Men nu står vi altså med en model, hvor der skal bevilges penge, hvis den skal fortsætte, konstaterer Niels Thomsen, formand for kulturudvalget.

Han har derfor taget initiativ til at samle repræsentanter for de forskellige partier for at finde ud af, hvordan den videre debat om udviklingen af folkeskolen skal forløbe, efter at dele af principprogrammet faldt til jorden på et ekstraordinært byrådsmøde i september.

Nyt møde

Så langt kom man ikke på mødet, men et nyt møde 23. november med Skalbjerg øverst på dagsordenen blev aftalt.

Hidtil er det beløb, man sparer, når børn meldes ud af fritidsordningerne som følge af, at tredje klasse går i skole til klokken 14, blevet overført til skolerne.

På den måde kan noget af finansieringen i Skalbjerg skaffes.

Det er dog ifølge Niels Thomsen også et spørgsmål, hvor længe skolerne fortsat skal have de 18.000 kroner pr. barn.

Skoleforsøg mangler penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce