Niels Banke, formand Haarby Skoles bestyrelse, er positiv stemt over, at den nye skoleder bliver Ole Mortensen, der kommer fra en lignende stilling på Dreslette Skole.

Haarby: Det er med glæde og forventning om et godt samarbejde, at Haarby Skoles bestyrelse ser frem til at arbejde sammen med Ole Mortensen, den nye skoleleder på skolen fra 1. august.

- Hans gode ry og rygte er gået forud, så vi er positivt overrasket og har positive forventninger til det, siger Niels Banke, formand Haarby Skoles bestyrelse.

Han forklarer, at det er rent fagligt, at de er blevet bekendt med, at 61-årige Ole Mortensen er god. Ellers forventer skolebestyrelsen ikke, der kommer til at ske store forandringer.

- Vi tænker, at han kører skolen videre på den gode måde, som den har kørt i hidtil. Vi får et godt team med en mand, der kommer ind med masser af erfaring, og så har vi nogle faste folk i blandt andre Niels Christiansen, som kender skolen ud og ind, siger han.

Niels Banke fortæller samtidig, det er en vanskelig tid, som man går i møde.

- Vi skal igennem nogle besparelser henover årene, så det skal vi have styret igennem både økonomisk og ledelsesmæssigt. Det er en udfordring.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle
Skole har fundet sin nye leder: Hentes fra lukket skole

Skole har fundet sin nye leder: Hentes fra lukket skole

Glamsbjerg skal også have ny leder: Treklangen er vigtig

Glamsbjerg skal også have ny leder: Treklangen er vigtig

Ny struktur: Skolebestyrelser ser spændt på ny fælles leder

Ny struktur: Skolebestyrelser ser spændt på ny fælles leder