Skole-klasse reddet til syvende og sidst


Skole-klasse reddet til syvende og sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SALBROVAD: Da det forleden kom frem, at repræsentanterne for de borgerlige partier i Assens Byråd ikke længere vil stemme for, at folkeskoleeleverne fra nord allerede fra 7. klassetrin skal flytte skole til Assens, var der mange i Salbrovadskolens distrikt, som drog et lettelsen suk.

- Det er selvfølgelig glædeligt, og den beslutning kan vi kun hilse med tilfredshed; men jeg undrer mig faktisk over, at der skulle gå så lang tid, kommenterer skoleinspektør Henrik Hansen fra Salbrovadskolen.

Han er tillige valgt til byrådet for Socialdemokratiet.

- Planerne om at flytte de ældste elever startede jo en hel folkebevægelse, hvor der blev samlet mere end 800 underskrifter ind. De blev afleveret i august i fjor, og allerede på det tidspunkt kunne man have truffet den beslutning. Det ville have sparet både forældre, elever og skole for en del bekymringer, siger Henrik Hansen.

- Men nu har vi forhåbentlig fået fred og ro til at passe vores arbejde, siger han.

Der var således intet nyt at tilføje, da det samlede byråd i går officielt vedtog, at Salbrovadskolen ikke vil miste sit 7. klassetrin -bortset fra, at et enkelt Venstre-medlem valgte at fastholde sin oprindelige holdning om klassenedlæggelsen:

- Det her er svært, når jeg nu står helt alene, men jeg mener alligevel stadig, at det ville være det bedste for eleverne, hvis de blev flyttet til Assens allerede efter 6. klasse, sagde Søren Kappendrup.

Skole-klasse reddet til syvende og sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce