Skidt reklame for Røverfesten

- Jeg har svært ved umiddelbart at vurdere konsekvenserne, men der er ingen tvivl om, at det er meget uheldigt for Røverfesten, siger formand Preben Rasmussen, efter at en betjent blev overfaldet på vej hjem fra festen.
Foto: Hans Østergaard

Skidt reklame for Røverfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røverfestens formand rystet over overfald på betjent

VISSENBJERG: - Det er ingen god reklame for Røverfesten.

Sådan lyder det fra festens formand, Preben Rasmussen, dagen efter, at en betjent er blevet udsat for et groft overfald.

Preben Rasmussen pointerer dog, at overfaldet ikke skete på selve festpladsen, som politiet først meldte ud i medierne, men at betjenten blev omringet og slået, da han havde forladt festen og var på vej hjem.

Det forklarer, at folkene fra det private vagtfirma, som er engageret til at sørge for ro og orden, ikke skred ind, oplyser formanden.

Men det gør ikke sagen stort bedre.

- Det er fuldstændig afskyeligt, at folk ikke kan gå hjem fra en festlig og glad aften uden at blive slået til plukfisk. Og selv om jeg har svært ved umiddelbart at vurdere konsekvenserne, så er der ingen tvivl om, at det er meget uheldigt for Røverfesten. Jeg har det rigtig, rigtig skidt med det, siger Preben Rasmussen.

Skidt reklame for Røverfesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce