UDE AF DRIFT: - Alt for mange ting virker ikke eller er nedslidte, siger vrede kunder
GRØNNEMOSE: Ulle Dam fra Middelfart havde glædet sig til en sjov dag i legens tegn, da hun sammen med sine børn - Rasmus på ti og Louise på 12 - begav sig til Fun Park Fyn ved Grønnemose.

Men i stedet for glæde og hvin, blev dagen fyldt med skuffelser og var - mildest talt - en meget fesen oplevelse.

- Det var simpelthen under al kritik. Halvdelen af aktiviteterne i parken var ude af drift, fordi tingene var i stykker. Der var ingen pedaler på BMX-cyklerne, vandcyklerne manglede ror så man kunne styre og var i øvrigt fulde af vand. Og de fleste af de crossere, man skulle kunne køre på, var taget ud af drift, fordi de manglede skærme. Det mest grelle er en bamseautomat, hvor man kan putte en tyver i og så trække en bamse. Den er fyldt med vand og bamserne er mugne. Det siger lidt om standarden, mener Ulla Dam, der er vred over, at hun alligevel skulle betale fuld pris.

Det samme var en lang række andre af de gæster, der var i Fun Park Fyn den pågældende dag.

I samlet trop

- Vi var cirka 30, der til sidst havde fået nok. Så vi gik i samlet trop op til billetlugen og bad om, at komme til at tale med parkens ejer, fortæller Ulla Dam.

- Han var ikke at træffe, men vi fik så et møde med den daglige leder, der beklagede, at vi havde haft en dårlig oplevelse. Men han fastholdt, at tingene fungerede. Og det kunne vi jo ligesom se, at de ikke gjorde, siger Ulla Dam.

Hun kunne ikke få sine penge tilbage ved udgangen, men fik i stedet en kvittering. Den har hun nu sendt til parkens ejer Leif Bork Christiansen med krav om at få sine penge refunderet.

- Brevet burde have været fremme i mandags. Men jeg har ikke hørt noget endnu, siger Ulla Dam, for hvem turen blev dobbelt dyr.

- Min dreng på ti var jo dybt ulykkelig over, at dagen gik som den gik. Så jeg var nødt til at love ham en tur i Djurs Sommerland. Så der skal vi op i nær fremtid. Men Fun Park Fyn er vi helt færdige med, siger Ulla Dam.

Det samme er familien Braas fra Glamsbjerg. Annika Braas er efter et besøg i Fun Park Fyn rystet over forholdene.

- Det hele er ved at gro til i store brændenælder og alt for mange ting er i stykker og så blot nødtørftigt lappet sammen med gaffatape. Det er i bedste fald ikke børnevenligt, og jeg kan slet ikke forstå, at det er lovligt. Havde det været en skole eller børnehave, der havde en legeplads i den forfatning, så var det blevet lukket, siger Annika Braas.

Ingen kommentarer

Fyens Stiftstidende har forsøgt at få en kommentar til kritiken fra Fun Park Fyns daglige leder Peter Madsen.

Vi ville gerne have spurgt ham om han kan genkende beskrivelsen af parken og spurgt hvorfor de mange vrede kunder ikke kunne få deres penge tilbage. Men Peter Madsen har ikke ønsket at kommentere kritikken.

Fun Park Fyns ejer, Leif Bork Christiansen, ønsker heller ikke umiddelbart at kommentere kritikken.

- Jeg har ikke hørt om episoden og ved ikke hvad der er sket. Så jeg skal først have tjekket op på forløbet. Jeg tror nu ikke umiddelbart på at halvdelen af aktiviteterne har været i stykker, det er de sædvanlige overdrivelser. Men selvfølgelig går der nogle ting i stykker en gang i mellem. Det kan ikke undgås. Det er jo mekanik vi har med at gøre og den slags bliver slidt, når det bliver brugt, siger Leif Bork Christiansen.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle

Fun Park Fyn lukker før tid

Fun Park Fyn politianmeldt