Skallebølle får dagligvarebutik

Det er ved rundkørslen i Skallebølle, at ansøger ønsker at ligge en ny dagligvarebutik. Grafik: Gert Ejton

Skallebølle får dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skallebølle kan nu se frem til ny dagligvarebutik, da planerne i Vissenbjerg skrottes

Vissenbjerg/Skallebølle: Skallebølle ser ud til at have trukket det lange strå, når det kommer til planlægning af ny dagligvarebutik.

Planerne om en ny butik i Vissenbjerg er nemlig blevet skrottet til fordel for Skallebølle, der nu kan få en dagligvarebutik ved hovedvejen.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget har besluttet at der skal opføres en dagligvarebutik ved rundkørslen i Skallebølle, frem for en placering små fire kilometer væk i krydset Søndersøvej/Odensevej i Vissenbjerg. Baggrunden for ændringen af planerne er dels en konkret ansøgning fra en udvikler om en placering i Skallebølle, dels at det alligevel ikke lod sig gøre i Vissenbjerg.

Naboerne er blevet hørt

Ulla Andersen fra Vissenbjerg er en af dem, der er glade for, at dagligvarebutikken nu skal opføres i Skallebølle i stedet for Vissenbjerg.

- Jeg føler, at vi er blevet lyttet til. Jeg tror, det var godt, at der har været så stort fremmøde på møderne med kommunen, siger hun.

Hun havde sammen med en række naboer, der ville være blevet de nærmeste naboer til butikken, stillet en række krav til kommunen, hvis forretningen skulle have været opført i Vissenbjerg.

Udvalgsformanden, Dan Gørtz (V), siger, at naboernes holdning har været medvirkende til beslutningen om at rykke dagligvarebutikken fra Vissenbjerg til Skallebølle.

Ingen rundkørsel, ingen butik

Det er dog ikke kun naboernes holdninger og krav, der har været med til at ændre placeringen for butikken.

Miljø- og Teknikudvalget vedtog i august at droppe planerne om en rundkørsel i det befærdede kryds Søndersøvej/Odensevej.

- Vi gik i gang, fordi vi ville understøtte Vissenbjerg 2 (boligområdet nord for hovedvejen red.) kombineret med en rundkørsel. Men når rundkørslen af forskellige grunde ikke er mulig, forsvinder de gode muligheder, siger Dan Gørtz (V).

Derudover fremhæver han, at der er flere dagligvarebutikker i Vissenbjerg, mens der ingen er i Skallebølle.

Netto er stadig interesseret

Ifølge plan- og kulturchef i Assens Kommune, Peter Nielsen, var flere dagligvarekæder interesserede i at placere sig i Vissenbjerg. Over for avisen har kun discountkæden Netto bekræftet, at den var interesseret.

Det var nyt for udviklingschef i Dansk Supermarked, Carsten Handsbjerg, at Assens kommune har droppet Vissenbjerg, da avisen kontaktede ham i går.

Han lægger ikke skjul på, at Vissenbjerg set med Dansk Supermarkeds øjne er mest interessant, fordi der bor flere mennesker, men han bekræfter, at Skallebølle også har været ind i overvejelserne.

- Skallebølle er nyt i forhold til Vissenbjerg, men det er ikke uinteressant. Det er noget, vi vil kigge nærmere på, siger han.

Skallebølle får dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce