Sjov motion på skoleskemaet


Sjov motion på skoleskemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motionsprojekt med næsten 4000 skoleelever går i gang i næste uge. Målet er at lokke flere unge til mere fysisk aktivitet

"Kroppen på toppen" er navnet på det projekt, som bliver skudt i gang i næste uge på de fleste af Assens Kommunes skoler.

Sammen med DGI og det lokale foreningsliv vil kommunen sætte fokus på motion og bevægelse - og ikke kun i undervisningen, men også i elevernes fritid.

- Formålet er at motivere børn og unge i Assens Kommune til mere fysisk aktivitet, siger Søren Jakobsen, der er projektkoordinator og viceinspektør på Aarupskolen.

Begynder i Haarby

De yngste fra børnehaveklassen til 6. klasse deltager i Gymnastikkaravanen, som består af en lastbil med spring og skumredskaber, lege og dans med hjælp fra instruktører. Den første skole, der bliver ramt af DGI's karavane, er Haarby Skole på tirsdag 16. september.

Eleverne fra 7. til 10. klasse skal efterfølgende boltre sig med projektet "Til lands, til vands og i luften".

Det er en bevægelsesevent med forskellige boldlege, vandspring på hoppepuder, redskabsspring samt dans og rytme. Det finder sted fra 30. september og en uge frem i Haarbyhallerne, Glamsdalens Idrætsefterskole og Tommeruphallerne.

Kommunens forebyggelsespulje inden for sundhed støtter med 100.000 kroner, mens Nordea Danmark-fonden giver 123.000 kroner.

Sjov motion på skoleskemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce