Senior stand-up, abstraktion og EU-regler

Tidligere politiker Bendt Bendtsen er en dem, der i løbet af foråret gæster Vissenbjerg Borger- og Kulturforening for at give et foredrag. Arkivfoto:Yilmaz Polat

Senior stand-up, abstraktion og EU-regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening er klar med den kommende sæsons arrangementer. Der indledes med malerier i januar.

Vissenbjerg: En maleriudstilling er første udlæg i det nye år fra Vissenbjerg Borger- og Kulturforening, som i øvrigt barsler med et varieret program for vinter og forår.

Lørdag 13. januar fra klokken 10-12 er der fernisering på en række malerier i akryl malet af pensioneret sundhedsplejerske Annie Benjaminsen. Hun maler overvejende abstrakt i landskaber og blomster, men hygger sig også med at male naturalistiske billeder og maler kun på lærreder af topkvalitet.

Onsdag 24. januar klokken 19 udskiftes malerierne med et foredrag af Jeanette Varberg, som er museumsinspektør på Moesgård Museum og kendt for sin medvirken i DR's historieserie, Historien om Danmark. Hun er forfatter og har udover fagbøger udgivet to børnebøger.

Livsdrama og fuglefløjt

Onsdag 7. februar står den på teater med forestillingen "Senior Stand-up". Situationer og mennesker har klæbet sig fast i Jan Hertz's bevidsthed, og råt for usødet spiller han mere end 65 års rutsjebanetur. Et dramatisk og helhjertet livsdrama om konsekvenserne af at måtte træffe til- og fravalg.

Onsdag 21. marts er der generalforsamling i borger- og kulturforeningen, hvor Lise og Erik Juul Knudsen viser billeder og fortæller om deres tur til New Zealand.

Lørdag 6. maj markeres Skovens Dag. Det sker med en tur gennem skoven og Afgrunden sammen med naturvejleder Carsten Hansen. Her kan publikum opleve skoven med de nyudsprungne træer, lytte til fuglene og se, hvad der ellers rører sig.

Torsdag 17. maj slutter sæsonen med EU-parlamentarikerne Christel Schaldemose og Bendt Bendtsen. Emnet er EU's indflydelse på dansk lovgivning./EXP

Senior stand-up, abstraktion og EU-regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce