Se video: Færdselsuheld: Rutebil påkørt på Odensevej

Falck og redningskøretøjer er ankommet til ulykkesstedet. Foto: Martin Kloster

Se video: Færdselsuheld: Rutebil påkørt på Odensevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ene spor var spæret på Odensevej ved Kirke Søby onsdag eftermiddag, da en personbil blev totalsmadret efter at være kørt op bagi en bus. Det skabte kødannelse i begge retninger.

Opdatering: Der har tidligere været meldinger om fastklemte, men der er nu ingen meldinger om hverken fastklemte eller større personskade. Klokken 17:07 meldes det også, at trafikken kører normalt igen.

Opdatering: Klokken 16:31 meldes der stadig om kødannelse i begge spor omkring Odensevej og Sø Søbyvej.

Kirke Søby: Kort før Glamsbjerg ved Kirke Søby på Odensevej er der onsdag eftermiddag omkring klokken 15:40 sket et færdselsuheld.

Uheldet skete, da en bus fra Odense holdt ind på busholdepladsen ved Kirke Søby på Odensevej 116. Efter passagerne var stået af, og bussen satte igang igen, kom der bagfra en bil og kørte direkte op i bussen, fortæller indsatsleder Jørgen Krog, der var den første på ulykkesstedet.

Beredskab Fyn fik melding om ulykken klokken 15:42, hvor der blev meldt om fastklemte. Men det viste sig hurtigt, da indsatsleder Jørgen Krog ankom til stedet, at føreren af personbilen selv var kommet ud af bilen og over i bussen.

Ambulance og redningskørertøjer ankom hurtigt til stedet.

Den unge mand, der var fører af personbilen, klagede over smerter i benene, men var ved fuld bevidsthed. Det samme var de 5 - 10 passagerer og buschaufføren.

Bussen var så totalskadet, at den ikke kunne køre fra stedet. Indsatsleder Jørgen Krog fortæller, at den er helt ødelagt i bagenden og har lækket både olie og vand. Personbilen var også totalskadet.

- Han er rigtig heldig, for at sige det rent ud. Han havde sele på, og så skete skaden primært i højre side, i stedet for i venstre, hvor han sad, siger Jørgen Krog om den unge fører af personbilen, som han skyder på er 20 - 30 år gammel.

Efter ulykken var det ene spor på kørebanen spæret, da redningsmandskabet skulle suge olielækket op. Derfor oplevede en række bilister til og fra Assens og Glamsbjerg kødannelse.

Føreren af personbilen blev taget med af ambulancen, der formentlig har taget ham ind til et rutinetjek efter uheldet. Indenfor en time var der igen ryddet op efter uheldet, og trafikken kører igen normalt.

Fyn Bus sendte hurtigt en ny bus fra Assens, som hentede de 5 – 10 passagerer, der skulle til Assens.

Ulykken er sket ved Odensevej og Sø Søbyvej.
Ulykken er sket ved Odensevej og Sø Søbyvej.

Se video fra stedet

Se video: Færdselsuheld: Rutebil påkørt på Odensevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce