Se kortet: Her bliver Assens by spærret af


Se kortet: Her bliver Assens by spærret af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens: Havnebassinet fyldt med flotte og bevaringsværdige træskibe, og Østergade omdannet til et marked a la 1800-tallet.

Det er den succesrige opskrift på en begivenhed, som trækker tusindvis af mennesker til Assens by. Sådan bliver det ganske givet også i år, hvor træskibene anløber Assens Havn tirsdag 24. juli på deres vej rundt om Fyn.

Det sker i løbet af eftermiddagen, men allerede fra klokken 9.50 er der gang i aktiviteterne. Her er der nemlig optog i Østergade, og klokken 10 åbner 1800-talsmarkedet, som i år strækker sig fra Torvet og ned mod havnen. Samtidig vil der være en lang række aktiviteter i midtbyen.

Derfor har Assens Kommune, der er medarrangør af Assens For Fulde Sejl, som dagen er blevet døbt, besluttet, at dele af byen skal spærres af for biltrafik. Sådan som det også er sket de foregående år, hvor træskibene har besøgt Assens.

Lad bilen stå

Afspærringen vil være gældende i perioder fra klokken 07 tirsdag morgen til klokken 07 onsdag morgen, oplyser Assens Kommune i et brev, som er sendt til beboerne i området.

Østergade fra rundkørslen ved Møllevej og Nørregade er spærret, og det samme gælder hele Willemoesgade. Fra sidegaderne kan man heller ikke komme ind på de to gader.

Søndre Ringvej vil være spærret fra indkørslen til rutebilstationens parkeringsplads og hen til Willemoesgade, mens Sdr. Havnevej vil blive spærret på strækningen fra indkørslen til rutebilstationens parkeringplads til Nordre Havnevej.

Havnegade og Strandgade vil være åben for beboerkørsel, men ellers ikke. Det gælder også den nordlige del af Nordre Havnevej. Resten af den vil blive spærret af.

Busser må anden vej

Afspærringerne får også konsekvenser for rutebilerne, der må finde alternative veje på dele af strækningerne tirsdag fra klokken 10-24.

Hvis man skal med bil til Bågøfærgen, kan det kun ske via Søndre Ringvej, fortæller Assens Kommune. Det vil på dagen være forbudt at parkere langs havnekajen og på den nordlige del af parkeringspladsen ved opmarch-området til Bågøfærgen.

Se kortet: Her bliver Assens by spærret af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce