Sammenspiste Assens

uge 16 og 17 handler det om at spise sammen, står det til "Folkebevægelsen mod ensomhed", som for tredje år i træk opfordrer til at lave spis-sammen-arrangementer over det ganske land. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Sammenspiste Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I uge 16 og 17 handler det om at spise sammen, står det til "Folkebevægelsen mod ensomhed", som for tredje år i træk opfordrer til at lave spis-sammen-arrangementer over det ganske land.

I Assens Kommune er der flere arrangementer at vælge imellem:

Søllested og omegn spiser sammen i Søllested Forsamlingshus 25. april, samme aften kan man spise med i Café tusindfryd i Assens og i Skovpavillonen i Assens, hvor Røde Kors Assens er vært.

26. april er det de voksne mænd - 65+ - som mødes i Assens Bowling Center.

Verninge og Omegn sætter sig til bordet i Verninge forsamlingshus 19. april, mens Naarup Forsamlingshus åbner døren 24. april.

Hjerteforeningen Assens og Aktivitetscentret i Glamsbjerg mødes i centret 22. april, hvor den står på mad, sang og musik.

Ældre Sagen Højfyn og Aktive Ældre inviterer til spis sammen med musik 19. april.

Røde Kors i Tommerup er gået sammen med Vestfyns Efterskole om en aften - 23. april - hvor unge møder unge flygtninge og familier fra Syrien.

Endelig er Ældre Sagen Vestfyn, Røde Kors Haarby og Ældrecenter Æblehaven gået sammen om Haarby Spiser Sammen 25. april. /EXP

Sammenspiste Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce