Samba får hjælp fra musikskolen

Hvis man kan holde rytmen og har lyst til at deltage i sambaoptoget, er der stadig ledige pladser i orkesteret.
Foto: Hans Østergaard

Samba får hjælp fra musikskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få lokale har meldt sig i orkesteret

ASSENS: Selv om ikke mindre end syv orkestre og dansegrupper fra det ganske land har meldt sin ankomst i sambaoptoget i Assens den 16. august, så kniber det gevaldigt med at finde musikere til optogets eget rytmeorkester. Her er der indtil videre nemlig kun tilmeldt seks unge - og det er en hel del færre end sædvanligt.

- Vi plejer at kunne præsentere 25-40 aktører i denne gruppe, siger arrangør Mogens Lykke, der undrer sig over tilbagegangen.

Han har derfor en opfordring: Alle, der har bare en lille smule rytme i kroppen, er mere end velkomne til at melde sig i optoget. Det eneste krav er, at man kan slå takter på et lille rytmeinstrument som for eksempel koklokker, rasleinstrumenter, trommer eller andet.

Instrumenterne skal man heller ikke selv ligge inde med. De stilles til rådighed af sambaoptoget.

Mogens Lykke har nu søgt om hjælp hos Assens Musikskole, hvor Mette Nordtorp har lovet at give en hjælpende hånd. Hun har derfor sendt breve ud til de elever, som måske har lyst til at være med. De får for et symbolsk tilmeldingsgebyr på 60 kroner uddelt kostumer, de bliver sminket, og så kommer de gratis ind til retrofestivalen "Hit med Assens" efter optoget.

Sidder man derhjemme og har fået lyst til at deltage i rytmegruppen, så skal man blot skrive sit navn, alder og adresse på en lap papir, som man lægger i en kuvert sammen med 60 kroner. Kuverten dropper man i postkassen hos Jytte Nedergaard Hansen, Damgade 10 i Assens.

En masse øvetimer skal man ikke lægge i projektet. Der øves kun én gang, og det er fredag den 15. august fra 14.30 til 18.00. Det er i år 18. gang, at Fyns største sambaoptog bliver afviklet i Assens.

Samba får hjælp fra musikskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce