Sådan prioriterer de


Sådan prioriterer de

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Brylle er der problemer med gyllelugt, som giver hovedpine i frikvartererne. Her fik eleverne et konkret forslag om at besøge landmanden, for måske kunne problemet løses med småjusteringer.

Højest prioriterede eleverne forbedringer af "Det Grønne Område" som lokalsamfundets grønne åndehul kaldes. Her er ønske om blandt andet lys og en svævebane. En arbejdsgruppe, som vil tage kontakt til beboerforeningen blev nedsat for at arbejde videre med sagen.

I Flemløse var de godt tilfredse med tingenes tilstand, fortæller Anja Knudsen, så der var det vigtigste at få en asfalteret sti mellem Assensbanens gamle skinner og dermed en sikker vej til fodbold og ridning.

For børnene i Dreslette var det vigtigste bedre busforbindelser til omverdenen. Men de imponerede også landdistriktskoordinatoren med tre skitser til indretning af et grønt område.

- De går direkte videre til borgergruppen, der netop har fået penge til udarbejdelse af skitsetegninger. Derved oplever de også en proces. At man selv yder noget, og at tingene lader sig gøre i samspil med andre, siger hun.

Jordløse får besøg af Anja Knudsen på tirsdag.

Sådan prioriterer de

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce