Så blev Årets Landsby fundet

Flemløse-Voldtofte er "Årets Landsby" i Assens Kommune. Arkivfoto:

Så blev Årets Landsby fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige, foreninger, menighedsråd og private erhvervsdrivende er alle involverede i at lave aktiviteter i Flemløse-Voldtoft. Landsbysamfundet byder på et levende miljø, der favner tilflyttere.

Flemløse-Voldtofte: Det bliver landsbysamfundet Flemløse-Voldtofte, der løber med titlen og æren som Årets Landsby 2019 i Assens Kommune.

Dét har Økonomiudvalget besluttet efter indstilling fra bestyrelsen i Landdistriktsrådet.

Prisoverrækkelsen finder sted fredag 20. september i Flemløse-Voldtofte, hvor borgmester Søren Steen Andersen (V) og formanden for Landdistriktsrådet Jens Zimmer Rasmussen overrækker prisen.

Temaet for Årets Landsby har i år været "Sundhed og Velvære", og dét lever vinderen op til siger borgmester Søren Steen Andersen.

"De mange aktiviteter i lokalsamfundet arrangeres både af frivillige, foreninger, menighedsråd og private erhvervsdrivende. Det vidner om et meget stort sammenhold og borgernes ønske om at involvere sig i lokalsamfundets sammenhængskraft", siger han i en pressemeddelelse.

Varmt velkommen til tilflyttere

Jens Zimmer Rasmussen, formanden for Landdistriktsrådet, er enig:

"Beboerne i Flemløse-Voldtofte har skabt et aktivt fællesskab delvis baseret på gamle traditioner og nye sociale aktiviteter. Listen af aktiviteter er lang og rummer muligheder for alle borgeres deltagelse, uanset alder og fysik", siger han.

For både Søren Steen Andersen og Jens Zimmer Rasmussen er det et stort plus, at Flemløse-Voldtofte også er aktive på bosætningssiden. Landsbylauget har gennem mange år været en del af landsbyambassadørordningen i Assens Kommune og byder tilflyttere velkommen ved et besøg og en lille erkendtlighed.

Så blev Årets Landsby fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce