SF'er: Finn Brunse lever ikke op til sit ansvar


SF'er: Finn Brunse lever ikke op til sit ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: SF's medlem af kommunalbestyrelsen i Tommerup er ikke imponeret over Finn Brunses gøren og laden i sagen Anna Schjerning.

- Jeg mener ikke, at Finn Brunse har handlet korrekt i behandlingen af de klager, familien Schjerning har fremført. På mig virker det i hvert fald fuldstændig urimeligt, at man sætter den medarbejder, der er klaget over, til at behandle klagen over sig selv. For det er da de færreste, der på den måde der vil erkende, at man har begjort fejl. Eller endnu værre, så har den pågældende medarbejder slet ikke været klar over, at man har handlet i strid med reglerne. Og det er den pågældende medarbejder jo så heller ikke klar over, når klagen skal behandles, siger Mogens Johansen.

- Hvis Finn Brunse havde været sit ansvar bevidst, så havde denne sag aldrig udviklet sig på den måde, som det nu er sket. For så havde han reageret på den første klage, undersøgt tingene og bedt forvaltningen om at leve op til den gældende lovgivning, siger Mogens Johansen, der på det kommende kommunalbestyrelsesmøde vil bede Finn Brunse om en garanti for, at den igangværende sag har betydet, at man har ændret på sagsbehandlingen i lignende sager.

- Vi må sikre os, at Tommerup Kommune lever op til lovgivningen og får lavet en ressourceprofil og en arbejdsevnevurdering før man sender folk i jobprøvning, siger Mogens Johansen, der ligeledes undrer sig over, at Finn Brunse ikke har orienteret kommunalbestyrelsen om den verserende sag.

Er orienteret

Men det passer ikke ifølge Finn Brunse.

- Vi har på et lukket møde i efteråret haft forløbet oppe at vinde. Og så kører sagen. Og der har umiddelbart ikke været noget nyt at orientere kommunalbestyrelsen om, siger Finn Brunse, der ikke har yderligere kommentarer så længe det drejer sig om en verserende sag.

SF'er: Finn Brunse lever ikke op til sit ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce