SF indkalder til stormøde


SF indkalder til stormøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ- VESTFYN: Repræsentanter for SF i de seks kommuner i den kommende storkommune, har stukket hovederne sammen for at tale strategi til kommunalvalget til efteråret, fortæller Mogens Johansen, der sidder i kommunalbestyrelsen i Tommerup.

- Vi har besluttet os for, at vi holder et stort fællesmøde, for de 62 registrerede SF-medlemmer, der er i de seks kommuner. Det holder vi på Tobaksgaarden i Assens i midten af februar, siger Mogens Johansen, der ud over de allerede registrerede medlemmer håber at se alle de borgere fra kommunerne, der sympatiserer med SF's tanker og idéer.

- I flere af kommunerne har man ikke tidligere kunnet stemme på SF, så mange er måske lidt i tvivl om hvor vi står i lokalpolitiken. Men jeg er ret sikker på, at alle kommunerne i løbet af kort tid vil mærke, at der er kommet et ekstra parti til, siger Mogens Johansen.

- På mødet vil vi også så småt tage hul på diskussionen om opstilling til kommunalvalget. Jeg regner med, at vi får nedsat en arbejdsgruppe, der får tilrettelagt det arbejde.

Det er endvidere planen, at en af SF's folketingspolitikere skal lægge vejen forbi og fortælle om SF's overordnede syn på den kommende kommunalreform.

Anne Baastrup står øverst på ønskesedlen, men om det kan passes ind i hendes kalender er endnu uafklaret.

SF indkalder til stormøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce