S og DF vil stadig bygge på Tallerupskolen

Malene Rye (EL), Jens Henrik Thulsen Dahl (DF) og Charlotte Vincentz Petersen (S) stod sammen med ders partier bag beslutningen om at samle overbygningerne. Men flertallet var væk efter kommunalvalget i november. Arkivfoto: Laura Kold

S og DF vil stadig bygge på Tallerupskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frit skolevalg forudsætter, at der er plads til eleverne. Derfor er det stadig nødvendigt at bygge på Tallerupskolen, mener Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

Tommerup/Tommerup St.: Det var Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, der sammen med Enhedslisten i februar besluttede at samle overbygningen i Tommerup-området på Tallerupskolen. I det nye byråd ser flertallet anderledes ud, og derfor rulles den beslutning tilbage, så både Tommerup Skole og Tallerupskolen fremover har en overbygning.

At Tallerupskolen dermed kun skal modtage den ene årgang fra Tommerup Skole, som den allerede har modtaget, ændrer ikke på, at skolen har behov for mere plads. Det siger Charlotte Vincentz Petersen (S) og Jens Henrik Thulesen-Dahl (DF) samstemmende.

Charlotte Vincentz Petersen undrer sig over, at administrationen nu også bringer et forslag om at ændre på skoledistrikterne ind i debatten.

- Det undrer os, at det kommer i spil. Vi har forholdt os til, at vi har bedt om en undersøgelse af lokalebehovet ud fra de forudsætninger, vi kender. De har meldt tilbage, at der mangler tre lokaler. Det er der, vi er. Vi har en skole, der har efterlevet den beslutning, vi har truffet. Nu står vi med en midlertidig løsning uden aula og andre lokaler, så vi foreslår, at vi bygger til. Det jeg har hørt fra modstanderne var, at det var det frie skolevalg, der betød noget. Bygger vi ikke, er der ikke reelt frit skolevalg, siger hun.

Jens Henrik Thulesen-Dahl er enig:

- I erkendelse af at flertallet efter nytår vil noget andet, må vi forholde os til, hvordan vi får Tallerupskolen bragt fornuftigt videre. Vi står med en skole, der har inddraget alle kvadratmeter, og som vi skylder ordentlige forhold. Det er det, vi forholder os til lige nu, og derfor mener jeg umiddelbart, at der skal bygges på Tallerupskolen, siger han.

S og DF vil stadig bygge på Tallerupskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce