Rystelser i nabolaget


Rystelser i nabolaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Rystelser fra renoveringensarbejdet af det gamle rådhus kan have været medvirkende til, at en gesims mandag styrtede ned på gaden fra det fredede hus på adressen Østergade 11, hvor pubben O'Neills holder til. Det mener en tidligere beboer i ejendommen, der har følt rystelserne på sin egen krop.

- Tallerkner og kopper stod og hoppede i skabet dagen lang. Og vinduerne vibrerede og afgav en summende lyd på grund af rystelserne, fortæller Ole Pedersen, der indtil oktober 2003 boede i Østergade 11a, der ligger lige bag pubben.

Han kan også berette om, hvordan de store maskiner flere gange stødte ind i bygningen.

- Bare kig på væggen. Der er mærker efter maskinerne, hvor de har ramt. Jeg så det selv ske flere gange, siger Ole Pedersen.

Heldigvis blev ingen ramt af de op til 10 kilo tunge murbrokker, der styrtede ned fra fem meters højde. Men det kunne være gået rigtigt galt, og det overrasker ikke Ole Pedersen, at uheldet kunne ske.

- Det er klart, at når man kører rundt med de tunge maskiner lige ved siden af det gamle historiske hus, så tager det skade, mener han.

Frank Ferm, indehaver af firmaet Amorini Ejendomme ApS, der ejer bygningen er fortsat fåmælt omkring uheldet i går. Med hensyn til hvorvidt uheldet i går kan relateres til rystelserne fra byggeriet på det gamle rådhus, siger han dog:

- Jeg vil ikke påstå, at jeg ikke har tænkt tanken.

Frank Ferm ønsker i øvrigt ikke at kommentere sagen yderligere.

Ole Pedersen derimod, fortæller gerne om sin rystetur på Østergade 11a.

- Jeg er normalt ikke én, der stiller mig frem og brokker mig. Men jeg er harm over, at ingen har overvejet den mulighed, at sammenstyrtningen kan skyldes det rysteri. Jeg mærkede selv, hvor slemt det var, siger han.

Rystelser i nabolaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce