Røveri mod tankstation: Kan du genkende røverne?

Her er de to røvere fanget på Circle K's overvågning under røveriet, som fandt sted søndag 15. juli omkring klokken 8.55. Foto: Fyns Politi

Røveri mod tankstation: Kan du genkende røverne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glamsbjerg: Fyns Politi har netop frigivet et billede fra Circle K-tankstationen i Glamsbjerg, der søndag formiddag blev røvet af gerningsmænd.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til de to mænd, og derfor frigiver politiet nu billedet, der er fra overvågningskameraet inde på tankstationen.

Circle K ligger på Odensevej i Glamsbjerg, og søndag formiddag omkring klokken 8.55 kom to maskerede mænd ind i tankstationens butik. De var bevæbnet med henholdsvis en kniv og en pistol, og med de våben truede de personalet til at udlevere cigaretter og spiritus. De kom egentlig for at røve penge, men stationen er pengeløs, så de måtte lade sig nøje med et par pakker cigaretter og en flaske whiskey.

Ifølge Fyns Politi var røveriet særdeles groft, da den ene af de to maskerede røvere to gange opfordrede den anden til at skyde ekspedienten, der var på arbejde.

Kørte mod Assens

Efter røveriet forsvandt de to mænd i en bil, som var parkeret bag Circle K.

Der er tale om en rød Huyndai Matrix af ældre dato. De kørte væk fra tankstationen ad Odensevej i retning mod Assens.

Fyns Politi har fået følgende signalement af de to røvere:

Den ene er en mand på 25-30 år. Han beskrives som værende 175-180 centimeter høj. Han var iført sort kasket og mørkt tøj, og han var maskeret med et partisantørklæde omkring hovedet. Han var bevæbnet med en pistol og talte engelsk med accent.

Den anden mand er 25-30 år. Han beskrives som værende omkring 175 centimeter høj. Også han var iført sort tøj, en sort kasket og var maskeret med et partisantørklæde omkring hovedet. Han var bevæbnet med en dolk med en bladlængde på omkring 15 centimeter. Også han talte engelsk med accent.

Hvis du har set eller hørt noget i forbindelse med røveriet, eller hvis du kan genkende de to mænd, så vil Fyns Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Røveri mod tankstation: Kan du genkende røverne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce