Røde Kors-støtte i to lande


Røde Kors-støtte i to lande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP/AARUP: Tommerup-afdelingen af Dansk Røde Kors støtter sammen med lokalafdelinger i Roskilde og Fyns amtskredse sundhedsprojekter i Togo i Afrika og i Hviderusland. Projekterne omhandler hiv-aids og tuberkulose.

- Målet er primært at hjælpe mennesker i nød ved hjælp til selvhjælp. Vi vil sætte befolkningen i stand til at klare sig selv og give den selvværd og lade den vise, at den kan klare sig selv, siger lokalformand Niels H. Carlsen.

Han fortæller, at venskabsprogrammer- og projekter er en måde at hjælpe de mest udsatte og fattige mennesker i u-landene på ved at gøre et stykke frivilligt arbejde i Danmark. Det er en del af Dansk Røde Kors' samlede udviklingsarbejde, hvor afdelingerne støtter dele af et udviklingsprogram, som hjælpeorganisationen så gennemfører.

For eksempel kan det være et sundhedsprojekt i en provins, hvor man støtter uddannelse af lokale, frivillige sundhedsarbejdere eller etablerer rent vand og skoler for børn og unge.

- Det koster penge at støtte et venskabsprojekt, og derfor samarbejder lokalafdelingerne i Dansk Røde Kors, tilføjer Niels H. Carlsen.

Også lokalafdelingen i Aarup støtter projekterne.

Røde Kors-støtte i to lande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce