Røde Kors i Haarby går aktivt ind i stor kampagne

Steen Nielsen, næstformand i Røde Kors i Haarby og koordinator på tøjindsamlingen betragter noget af det indsamlede genbrugstøj i Røde Kors-huset sammen med Gerda Banke, der er daglig leder af genbrugsbutikken.
Foto: Søren Plovgaard

Røde Kors i Haarby går aktivt ind i stor kampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors i Haarby har arrangereret flere lokale indslag i forbindelse med den store Smid tøjet Danmark-kampagne

Sidste år lancerede Dansk Røde Kors kampagnen "Smid Tøjet Danmark - og hos afdelingen i Haarby var man naturligvis også involveret i kampagnen, der er sat i verden for at inspirere og understøtte det folkelige engagement med at hjælpe verdens mange udsatte mennesker.

Kampagnen gentages i år, og denne gang skruer Røde Kors i Haarby op for både engagement, indhold og synlighed.

Det fortæller Claus Poulsen fra Røde Kors i Haarby.

Den lokale afdeling flyttede allerede i går mandag sin blå tøjcontainer fra den faste plads på parkeringspladsen ved Superbrugsen til en mere fremtrædende placering blot nogle få meter fra indgangen til brugsen i Haarby.

- Her vil containeren stå de næste to uger, og så håber vi naturligvis, at mange mennesker vil bidrage med at komme brugt tøj i containeren, siger Claus Poulsen.

Der vil desuden komme en tøjsnor op i "svalegangen", så ingen med ærinde i brugsen er i tvivl om, at der nu samles tøj ind på stedet.

Onsdag den 20. april står Røde Kors i Haarby bag en lille event i brugsens forhal.

Her vil flere af de faste Røde Kors-nørklere tage plads på den såkaldte dialogbænk.

Samme dag vil en dansetrup af elever fra Haarby Efterskoles danselinje give prøver på deres talenter ved to forestillinger på området ved brugsen klokken 16 og klokken 17.15.

Temaet for danseforestillingerne er "Smid tøjet", og forestillingerne indgår desuden som et led i efterskolens årlige "Giv tilbage-dag".

Røde Kors i Haarby oplyser, at det i løbet af Smid tøjet Danmark-kampagnen som sædvanligt er muligt at aflevere brugt tøj i byens to øvrige Røde Kors-containere, der er placeret ved genbrugsstationen på Trunderupvej samt bag ved Røde Kors-huset i Algade 16.

Røde Kors i Haarby går aktivt ind i stor kampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce