Rikke bliver selvstændig med Tante Rosa

Der er gråt sand på gulvet og flotte lysestager, brugskunst og dekorationer på bordene i Rikke Andersens nye forretning Tante Rosa i Skallebølle. Foto: Hans Østergaard

Rikke bliver selvstændig med Tante Rosa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKALLEBØLLE: Rikke er blevet selvstændig med Tante Rosa.

Det er navnet på den nye forretning, som den 32-årige Rikke Andersen netop har åbnet på Odensevej i Skallebølle - ved siden af Bøllebiksen. Her vil hun i fremtiden sælge lidt af hvert - fra gamle, istandsatte møbler til brugskunst, nipsgenstande, blomster (også tørrede), dekorationer, billeder, vin og "noget til børnene".

Det var lidt tilfældigt, at hun lige slog sig ned i Skallebølle, hvor hun har familie, i stedet for Odense, hvor hun bor med mand og to mindre børn.

- Jeg kom kørende forbi en dag og så, at butikken stod tom. Den vakte min interesse, så jeg kontaktede ejendommens ejer, og fra den 1. august lejede jeg mig ind, fortæller Rikke Andersen, der har brugt den forløbne måned på at indrette de cirka 30 kvadratmeter butikslokaler, inden hun slog dørene op den 1. september.

Dermed fik hun også sin debut som selvstændig i forretningslivet, som hun dog kender godt.

- Jeg er ikke uddannet, men har prøvet lidt af hvert. Fra redaktionsbud og i pakkeriet på Stiftstidende til arbejde i bagerforretning, på tankstation, i bar, med rengøring og på Micro Matic.

De sidste fire år har hun gået hjemme på barsels- og forældreorlov for at passe børnene på et og fire år. De er nu kommet i henholdsvis vuggestue og børnehave, så deres mor har fået mere tid.

- Jeg har altid haft to-tre jobs samtidig, men nu vil jeg koncentrere mig om forretningen, siger Rikke Andersen.

Hun holder lukket søndag, mandag og tirsdag for at få tid til at købe ind, gå på loppemarkeder, istandsætte møbler og lave blomsterdekorationer.

Hun regner med, at kunderne både bliver de forbikørende på Odensevej og de lokale beboere.

- Jeg har i hvert fald fået en meget positiv modtagelse, siger Rikke Andersen.

Hun holder reception i dag klokken 10-14.

Rikke bliver selvstændig med Tante Rosa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce