Regnslag og kaffe til alle


Regnslag og kaffe til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regnvejret får ikke lov at forhindre en god oplevelse

FRØBJERG: Vejrguderne har ikke just været med Frøbjerg Festspil i år. Det er køligt, og truende regnskyer hænger over festpladsen som over det øvrige Fyn.

Men det skal publikum ikke lade sig skræmme væk af. Festspillet gør i hvert fald sit bedste, for at alle får en god oplevelse trods byger og det, der er værre.

Skyde regnskyerne væk med kanoner, som kineserne gjorde ved OL's åbningsceremoni, kan man ganske vist ikke på højen, men man kan afværge følgerne af en kraftig byge.

Til det formål har man indkøbt et stort lager af regnslag og masser af poser med kaffe, så publikum kan holde sig både tørre og varme i selskab med de godt hundrede skuespillere, dansere, musikere og sangere, der frem til 23. august slår sig løs på scenen - regnvejr eller ej.

For på Frøbjerg er der ikke tradition for at aflyse på grund af regn, faktisk er det aldrig sket.

- Det vejr, vi havde til generalprøven var en udfordring. Vi skulle bare have den gennemspilning. Var det en almindelig forestilling, vil jeg ikke udelukke, at vi ville have stoppet, siger festspillets formand, Elisabeth Spangsbøg.

Mange publikummer gik i pausen, men omkring 150 trodsede regnen og blev tilbage.

Regnvejret de seneste dage har ifølge Elisabeth Spangsbøg sat sit præg på billetsalget, der er gået lidt i stå. Normalt ligger forsalget (cirka 11.000) på omkring halvdelen af det samlede billetsalg, så med gode vejrforhold, skulle det lande på 22.000.

- Når vi det, så vil jeg være rigtig glad, siger formanden.

Regnslag og kaffe til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce