Redaktionen flytter til Haarby: Gang i bageriet

Bagermester Allan Ringe lægger butik til Fyens Stiftstidendes udflytning til Haarby. Arkivfoto: Kim Rune

Redaktionen flytter til Haarby: Gang i bageriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyens Stiftstidende flytter ind i Haarby Bageri den 20.-25. maj.

Haarby: Mellem brunsviger, landbrød, kerneboller og kajkager finder du i næste uge Fyens Stiftstidende i Haarby Bageri. Ikke blot selve avisen, men hele redaktionen. Den 20.-24. maj flytter journalister og fotograf ind i bageriet for at komme endnu tættere på borgerne i Haarby.

- Det er et sted, hvor der kommer mange mennesker, og så ligger det jo lige på hovedgaden i Haarby. Jeg forestiller mig, at der er mange, der skal ind i bageren og have et eller andet, og så håber jeg, at de har tid til at sætte sig ned og snakke lidt med os, siger lokalredaktør Nina Vibe Petersen.

I 2019 har Fyens Stiftstidende redaktionen tilbragt en uge i ABC Lavpris i Glamsbjerg og en uge i Fyrtårn Tommerup, og nu er turen kommet til Haarby. Målet er at tilbringe en uge i hver af de seks største byer i Assens Kommune inden årets udgang.

Heldigvis var bagermester Allan Ringe straks med på ideen.

- Det er altid spændende, når der sker noget nyt i butikken. Det er klart, at i et lille lokalsamfund er vi nødt til at gøre opmærksom på os selv og få folk til at komme ind i butikkerne. Jeg håber, at folk svinger forbi for at se, at der er gang i bageriet, og at noget er anderledes, end der plejer, siger Allan Ringe.

Han overtog Haarby Bageri i 2007. Dengang lå det i Algade 67, men i 2017 flyttede det til Algade 28, hvor der var tomme lokaler, efter Netto lukkede syv år tidligere. Den 140 kvadratmeter store butik har ikke blot bagerbrød, men også et caféområde, hvor man kan nyde sin mad. Det er her, du finder Fyens Stiftstidende i næste uge.

Redaktionen flytter til Haarby: Gang i bageriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce