Reaktioner på haltanker som forventet


Reaktioner på haltanker som forventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reaktionerne på mine tanker for Tommeruphallernes fremtid er, som jeg havde forventet. Den gamle linjes fortaler og idémand, Svend Erik Larsen, vil fortsætte den linje, der har været kørt de sidste mange år. Hvor man bruger meget tid på at klage over, at der findes idrætsfaciliteter i andre dele af Tommerup Kommune, og det er derfor, at Tommeruphallerne ikke kan køre rundt.

At Svend Erik Larsen mener, at jeg må have sovet under møderne, kan måske være rigtigt nok. Man kan i hvert fald lige så godt sove til bestyrelsesmøderne, da alting alligevel bestemmes af Svend Erik, uanset om han er formand eller ej. Indflydelse fra bestyrelsens menige medlemmer er kun teoretisk.

Så lur mig, om ikke der til næste år før kommunalvalget opstår en økonomisk krise i Tommeruphallerne, hvor Svend Erik Larsen foreslår, at kommunen bevilger et større beløb til hallerne. Så kan de gode borgere i Tommerup St. se, hvem de skal stemme på, hvis de vil redde hallerne. Var der nogen, der troede, at sognerådspolitikken forsvandt ved den forrige kommunalreform?

Heldigvis kommer Lokky Jørgensens indstilling heller ikke bag på mig. Jeg havde forventet, at Lokky ville se på tingene med friske øjne. At han også er villig til at gøre et stykke arbejde for Tommeruphallerne, gør det hele endnu bedre. Så er det bare at få valgt en ny bestyrelse for Tommeruphallerne, der kan sætte idrætten i centrum.

Der er generalforsamling i hallerne den 23. september. Medlemskab kan efter sigende med besvær tegnes ved henvendelse til halinspektøren.

Reaktioner på haltanker som forventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce