Store dele af Assens var uden strøm en halv times tid mandag eftermiddag. Energi Fyn leder nu efter årsagen til strømsvigtet.

Opdateret mandag klokken 16.34

Efter en halv times tid uden strøm, kan borgere, forretninger og virksomheder igen benytte sig af elektricitet.

Det oplyser driftschef ved Energi Fyn Claus Rasmussen.

- Alle kunderne har fået strøm igen. Nedbruddet skyldes en fejl på det overliggende højspændingsnet, som er hovedforsyningen til Assens-området, siger han.

Strømmen var væk fra klokken 15.47 til 16.19 og ramte omkring 7000 kunder, oplyser driftschefen.

Energi Fyn vil i de kommende timer fortsat lede efter årsagen, men har i mellemtiden koblet den fejlramte del af nettet fra.

Reporter på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens Martin Kloster fortalte tidligere, at der i Østergade var mørkt i alle butikker.

Flere af de forretningsdrivende virkede ifølge reporteren lettere fortvivlede over situationen.

(opdateres)

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

  • Lars Krejberg

    Af:

    Krimireporter hos Fyens Stiftstidende samt jourhavende på Fyens.dk. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2015. Bor i Odense.