Pristjekkets dyreste: Man bliver træt af discount

Henrik Bak Larsen, mangeårig uddeler hos SuperBrugsen i Haarby. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Pristjekkets dyreste: Man bliver træt af discount

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Bak Larsen, mangeårig uddeler i Superbrugsen i Haarby, siger, at hyldeprisen er den samme i hans butik som i konkurrenternes i Haarby, Netto og Rema 1000. Han forholder sig her til spørgsmål omkring Stiftstidendes prisundersøgelse i Haarby, hvor Superbrugsen var knap 30 kr. dyrere end Rema 1000 på udvalgte produkter.

- Nu har Rema 1000 været i Haarby et stykke tid. Kan I mærke konkurrencen?

- Jeg vil gerne vente til generalforsamlingen med at udtale mig om det (17. april, red.).

- Vi har tjekket 14 sammenlignelige varer (plus en bæreposes pris). Der ligger I lidt dyrere for den samlede pris?

- Du kan vælge hvilke 14 varer, du vil. Så skal du huske én ting: Den pris, du har taget, er jo inklusive de tilbud, der kører på de 14 produkter. Nogle af produkterne kan være tilbud i Netto og Rema 1000 og ikke være et tilbud hos os.

- Det har vi taget højde for. Vi har taget én dag og sagt, det her er prisen.

- Så er jeg nødt til at sige, det ikke kan lade sig gøre. For selve hyldeprisen, den er ens. Forskellen er, hvis de kører fødselsdagstilbud eller noget lokaltilbud. Det anerkender jeg, der vil hele tiden være forskel. Vi har sat alle vores varer ned til samme pris som Netto og Rema 1000 på hyldevarene. Hvis de så kører tilbud, så har vi selvfølgelig ikke nødvendigvis det samme produkt til det samme. Hvorimod hvis vi kører tilbud, har de så heller ikke samme pris på det, som vi kører tilbud.

- Hvorfor skal man betale dobbelt så meget for en bærepose hos Jer (3 kr. mod 1,50 kr.) - er den bedre hos Jer?

- Tag den med Jens Juul (Nielsen, red.). Det er vores informationschef for bæreposer og diverse. Det er ikke noget, jeg fastsætter. Det er inde fra Coop generelt, at vi har holdninger til det.

- Så der kan I ikke føre konkurrence?

- Jeg synes, det er bedst, det er ham, der udtaler sig.

- Hvor mange af Jeres varer er discountvarer?

- Hvis du kommer ind i Superbrugsen, står der nogle store skilte, hvor sortimentet, du finder i Rema 1000 og i Netto, er mellem 1500 og 2000 varer. Det er det (discount-)sortiment, vi har. Udover de 1500-2000 varer, har vi ca. 8000 varer mere her. Det er derfor, folk handler hos os: Vi har et helt andet sortiment. Hvis du vil nøjes med at leve af discount, så kan du gøre det i teorien, men du vil blive træt af det.

Pristjekkets dyreste: Man bliver træt af discount

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce