Præstevikar er vant til Fyn


Præstevikar er vant til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRYLLE: Når sognepræsten i Brylle, Jørgen Flensted-Jensen, tager til Etiopien i slutningen af oktober, står en kvindelig præst fra København klar til at tage over i Flensted-Jensens orlovsperiode.

Iben Sørensen, der er 38 år, blev færdig som teolog fra Københavns Universitet i 1996 og har siden vikarieret i adskillige landsdele.

- Hun har også været rundt omkring på Fyn, blandt andet i Kværndrup, Bolbro og Vissenbjerg. Så jeg er glad for, at vi har fundet en afløser med erfaring fra landdistrikterne, siger Jørgen Flensted-Jensen.

Hyret af biskoppen

Iben Sørensen skal varetage embedet som Brylles sognepræst samt som vikar i både Tommerup og Broholm i fem måneder. Hun flytter tilmed ind i præsteboligen for perioden.

- Jeg overlader ganske trygt mit arbejde og min bolig til Iben, mens jeg er afsted, siger Jørgen Flensted-Jensen.

Det er ikke ham selv, der har ansat Iben Sørensen. Han har søgt Fyns Stifts biskop om lov til at tage orlov, biskoppen har givet grønt lys og derefter fundet en vikar for den Afrika-farende Brylle-præst.

I Etiopien skal Jørgen Flensted-Jensen stå i spidsen for et byggeri, som er under opførelse for den kirkelige organisation, Dansk Ethioper Mission.

Præstevikar er vant til Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce