Præsten har svunget leen før


Præsten har svunget leen før

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henning Thorup er formand, fordi sognepræst Rikke Steen Knudsen ikke kunne arbejde sammen med den tidligere formand

Ifølge formanden for Aarups menighedsråd, Henning Thorup, er det ikke første gang, sognepræst Rikke Steen Knudsen stiller menighedsrådet et ultimatum.

Faktisk er det hendes fortjeneste, at det i dag er Henning Thorup, der er formand.

Ved valget i 2004 var der genvalg til daværende formand Peder Andersen, mens Henning Thorup blev valgt ind for første gang.

- Jeg var egentlig indstillet på, at jeg skulle være menigt medlem, mens Peder Andersen skulle være formand, fortæller Henning Thorup.

Men sognepræst Rikke Steen Knudsen ville det anderledes.

- Før konstitueringen blev jeg kontaktet af Harriet Raaby (menighedsrådsmedlem, red.), og der blev arrangeret et møde med sognepræsten, fortæller Henning Thorup.

- Her sagde præsten, at hun ikke kunne arbejde sammen med Peder Andersen, og at hun ville sige op, hvis han fortsatte som formand. Hun havde faktisk opsigelsen liggende klar i skuffen, fortæller Henning Thorup, som indvilligede i at være med til at kuppe Peder Andersen.

Den væltede formand reagerede ved at trække sig fra menighedsrådet - præcis som Henning Thorup gør det nu.

- Jeg forlader rådet på grund af Rikke Steen Knudsen, og måske burde jeg have set det komme. For set i bagklogskabens lys var det også hende, der førte kniven dengang, siger Henning Thorup.

Der var oprindeligt otte i menighedsrådet og fire suppleanter på sidelinjen.

På grund af frafald er suppleanterne imidlertid forlængst brugt op, og når formanden og næstformanden trækker sig, efterlader de et menighedsråd bestående af fire personer, oplyser Henning Thorup.

Præsten har svunget leen før

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce