Polle Fiction igen i bio

Kærlighed er noget for de rige mennesker inde i Odense, mente Polles mor Ulla. Så Polle nøjedes som regel med at tage turen på sin Puch Maxi fra Snave til værtshuset Giraffen i Haarby. Pr-foto

Polle Fiction igen i bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14 år efter premieren på komedien Polle Fiction viser Haarby Bio igen filmen den 19. februar

Haarby: "Så æ dæ dømt Polle fra Snave film-avten. Heino ha kommer jo å si`r godaw, nå ha æ færdi mæ å slamsu`e. Å så ska vi jo å li ha en enkelt piller-paller, inden ha si`r far`weller. Kom frisk ;-) til en aftentur ned ad Polle Memory Lane".

Sådan skriver Haarby Bio, der fredag den 19. februar inviterer til retroaften i biografen. For den dag viser man nemlig filmen Polle Fiction, der nok er det nærmeste, man kommer en moderne sognefilm fra Haarby.

Flere statister i filmen er fra Haarby, og de fleste locations til optagelserne stammer også fra Haarby og omegn. Filmen er instrueret af Søren Fauli, der også instruerede de mange Sonofonreklamer, der lagde grunden til filmen.

Polle Fiction havde biografpremiere den 8. marts 2002. Men forinden var der snigpremiere i Haarby Bio under stor mediebevågenhed. Strandgade var i den anledning lavet om til "Pollywood", og publikum stod i kø hele dagen for at se en af de i alt fem forestillinger.

Dansktopsangeren Richard Ragnwald dukkede også op og sang et nummer med den hverdagspoetiske titel "Livet i Snave er skabt af Gud", så der ikke var et øje tørt.

Billetter koster 100 kroner, og der er mulighed for at hilse på Heino - alias Per Otto Bersang Rasmussen - samt teste indholdet af en Vestfyen Classic-pilsner. Eller numsejuice - om man vil...

Polle Fiction igen i bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce