Ann Kate Pedersen, som er sektionsleder for almen straffelov ved Fyns Politi, henviser til de generelle råd for forebyggelse af indbrud.

Assens: De tre brande i kolonihavehuse i Assens mellem jul og nytår, er formentlig påsatte. Men tirsdag kunne Fyns Politi endnu ikke fortælle noget om efterforskningens videre forløb, da teknikerne på daværende tidspunkt endnu ikke havde nået at undersøge husene.

- Vi skal kigge på det i løbet af dagen (tirsdag, red.) og er formentlig klogere onsdag over middag, fortæller Ann Kate Pedersen, som er sektionsleder for almen straffelov, til Fyens Stiftstidende.

Det er de generelle råd for forebyggelse af indbrud, der gør sig gældende for kolonihaveejere, som er nervøse for brandstiftelse i deres huse, siger sektionslederen, som tilføjer, at man ikke ser brandstiftelse i Assens som en tendens.

- Hold øje med hinandens huse, og sørg for, at de ser beboede ud. I sådanne områder kender man ofte dem, der har deres gang. Hils på de mennesker, der kommer forbi, og snak med hinanden, råder Ann Kate Pedersen.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.

Mere om emnet

Se alle
Kolonihavehus: Teknikere undersøger brandtomt

Kolonihavehus: Teknikere undersøger brandtomt

1
Astrids kolonihavehus brændte: Nu vil pensioneret tømrer genopbygge det

Astrids kolonihavehus brændte: Nu vil pensioneret tømrer genopbygge det

Politi: Ingen pyroman på spil

Politi: Ingen pyroman på spil