Politiet på bar bund

Stålpladerne har holdt så meget på varmen, at det er umuligt at sige, hvad der var årsag til branden på institutionen Storskoven i Egerup.
Foto: Christian Brandt

Politiet på bar bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brandtekniker er ude af stand til at sige, hvad der forårsagede brand

EGERUP: Det er stadig uvist, hvad der startede den brand, som jævnede institutionen Storskoven i Egerup med jorden natten til onsdag i sidste uge.

En tekniker fra Dansk Brandteknisk Institut har ellers undersøgt tomten i denne uge, men besøget var absolut frugtesløst.

- Det er brændt så meget ned, at vi ikke har været i stand til at finde noget som helst, siger Henning Dahlstrøm, som er politiassistent ved Fyns Politi i Assens og selv har haft med brande at gøre i omkring 15 år.

Og tomten i Egerup ligner ikke noget, han er stødt på før.

- Problemet er, at længerne havde ståltag. De store tagplader har nærmest virket som en tehætte og gjort, at varmen er blevet inde, til taget til sidst faldt ned i bygningerne. Jeg har aldrig set noget lignende, siger han.

Så hverken Dahlstrøm eller teknikeren er i stand til at finde årsagen til branden, mens det til gengæld undervejs i forløbet er slået fast, at ilden startede på et gavlværelse.

Men selv om det ifølge Henning Dahlstrøm ikke giver mening at lave endnu en undersøgelse af brandstedet, så har politiet ikke helt opgivet ævred.

- Vi har afhørt nogle af dem, der var på stedet, da ilden brød ud, og dem vil vi tale med igen, siger Henning Dahlstrøm.

Institutionen Storskoven rykkede ind på den tidligere Enghavegård først i marts i år, og syv tvangsanbragte børn med svære sociale problemer samt en vagthavende pædagog var til stede, da branden brød ud.

Ingen personer kom noget til, mens branden til gengæld jævnede fire længer med jorden.

Med dem forsvandt blandt andet børnenes værelser, og kun stuehuset, som blev brugt til undervisning, overlevede flammerne.

Politiet på bar bund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce