Politiet leder efter knallertkører


Politiet leder efter knallertkører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FLEMLØSE: Tagetagen på det tidligere bageri på Langgade 4 i Flemløse er stort set udbrændt og en del af stueetagen er også skadet af en voldsom brand, der hærgede på adressen natten til onsdag.

Nu leder politiet efter vidner til branden, fordi de mener, at den er påsat.

- Jeg kan ikke komme ind på de konkrete tekniske spor, men vi har gennemgået brandtomten, og vi er temmelig sikre på, at nogle har brudt ind og sat ild på ejendommen, siger vicepolitikommissær Carsten Mogensen fra Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

Klokken 2.38 natten til onsdag tilkalder nærboende politi og brandvæsen til det tidligere bageri, som står i flammer. Der har indtil for nylig boet nogen i ejendommen, der ligger over for Flemløse Kro, men på det seneste har den stået tom.

Knallert kørte væk

Ganske kort tid før politiet bliver tilkaldt, har vidner hørt en knallert starte ved Flemløse Kro og køre væk fra kroen.

- Det var klokken 2.15, kort før branden bliver opdaget. Derfor er det meget interessant for os at finde frem til knallertkøreren - enten fordi vedkommende måske har noget at gøre med branden, eller fordi vedkommende kan have set noget, der er interessant for os, siger Carsten Mogensen.

Politiet vil derfor gerne høre fra vidner til branden og fra nogen, der ved noget om den natlige knallerttur. Eventuelle vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

Om det er brandbare væsker, der gør politiet sikre på, at branden er påsat, vil politiet ikke fortælle noget om. Et eventuelt motiv til ildspåsættelse er det også for tidligt at komme ind på, siger Carsten Mogensen.

Politiet leder efter knallertkører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce