Politiet kom tilfældigt forbi: Skunklaboratorium i Vissenbjerg

En ung mand havde et skunklaboratorium i sin garage på en adresse i Vissenbjerg, da politiet tilfældigt kom forbi. Arkivfoto: Mikal Schlosser

Politiet kom tilfældigt forbi: Skunklaboratorium i Vissenbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 29-årig mand var torsdag i retten tiltalt for at have haft et skunklaboratorium på sin adresse i Vissenbjerg. Manden erklærede sig skyldig og blev idømt seks måneders betinget fængsel og samfundstjeneste.

Vissenbjerg: Cirka 300 skunkplanter, der skulle bruges til at dyrke hash.

Det havde en 29-årig mand stående i en garagebygning til sin bolig på en adresse i Vissenbjerg, da politiet kom forbi den 3. januar sidste år.

En patrulje var på udkig efter en person, der var flygtet fra et færdselsuheld, og derfor kom betjentene tilfældigt forbi mandens hus i Vissenbjerg. Her kunne de konstatere en lugt, som gjorde, at de så sig nødsaget til at undersøge garagen.

Fundet blev altså de mange skunkplanter, som anklagemyndigheden vurderer vil kunne producere omkring 10 kilo hash.

Manden blev tiltalt, og torsdag var han for retten i Odense for at tilstå. Derfor var sagen også hurtigt afsluttet i retssal 6.

Han blev idømt seks måneders betinget fængsel og samfundstjeneste efter at have erkendt at have dyrket skunkplanterne i tre måneder op til den 3. januar 2018.

Stjal strøm

Udover tiltalen for at have et skunklaboratorium med henblik på videresalg af hash, var manden også tiltalt for at have stjålet strøm til formålet.

Og for at have foretaget et indgreb i en el-installation uden autorisation i forbindelse med tyveriet af strømmen. Dette erkendte manden også i retten i Odense.

Anklager Christian Nielsen fortæller, at det ikke er et sjældent syn.

- Det hænder, at politiet i forbindelse med fund af skunklaboratorier også ser, at der bliver snydt med strømmen, siger han.

Christian Nielsen kan ikke fortælle, om den dømte mand tidligere er kendt af politiet for lignende eller andre foretagender.

Politiet kom tilfældigt forbi: Skunklaboratorium i Vissenbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce