Politiet genkender metode: 82-årig udsat for tricktyveri

Arkivfoto: Michael Bager.

Politiet genkender metode: 82-årig udsat for tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand lykkedes med at franarre en 82-årig kvinde i Glamsbjerg hendes penge.

Glamsbjerg: En 82-årig kvinde blev mandag ved middagstid narret til at udlevere penge og frastjålet penge, da en ukendt gerningsmand pludseligt stod i hendes hus på Stensgårdsvej i Glamsbjerg.

Det skete om formiddagen, hvor kvinden satte nøglen i hoveddøren for at låse den efter sig, da hun skulle gå. Men hun gik ind i huset igen og lod nøglen sidde på ydersiden af hoveddøren.

Pludseligt stod en mand hos hende i huset. Han havde hendes nøgle i hånden og sagde, at hun skyldte ham penge.

- Hun skylder ham ikke penge, men hun er blevet forvirret, så hun tager sine penge frem. Hun har kun en 1000-kroneseddel, så han tilbyder at gå ud og veksle den, men han kommer aldrig tilbage, forklarer Poul Hollensted, der er politiassistent ved Fyns Politi.

Kvinden opdager bagefter, at manden tillige er lykkedes med at tage alle pengene i hendes pung og ikke kun 1000-kronesedlen. Fyns Politi vil ikke oplyse, hvor mange penge der blev stjålet igen.

Set mønster før

Poul Hollensted fortæller, at Fyns Politi før har modtaget anmeldelser om tricktyverier, hvor gerningsmanden har brugt samme fremgangsmåde.

- Vi har set noget lignende den fremgangsmåde, hvor en mand påstår, at folk skylder ham penge. Det ligner noget, hvor vi også har set, at man siger, han er blevet påkørt - eventuelt på cykel og så kræver penge for at få repareret sin cykel.

- Om det er det samme, kan vi ikke sige med sikkerhed, men vi har set det før, fortæller politiassistenten, der meget gerne hører fra folk, der har set eller hørt noget i forbindelse med tricktyveriet.

Den 82-årige kvinde har fortalt politiet, at det skete mellem klokken 10 og 11, men hun har ikke kunnet sætte et mere præcist gerningstidspunkt på.

Hun har derimod givet et signalement af gerningsmanden.

Hun beskriver ham som værende dansk af udseende, 30-45 år og spinkel af kropsbygning. Han har brunt kort hår og talte dansk. Den 82-årige kendte ham ikke forvejen, og hun så ikke, i hvilken retning han gik, da han forsvandt.

Politiet genkender metode: 82-årig udsat for tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce